понеділок, 3 червня 2024 р.

#Міжнародний_день_захисту_дітей

Міжнародний день захисту дітей – найпрекрасніше свято радості та надії. Кожна дитина має повне право бути захищеною, розвиватися й навчатися для кращого майбутнього.



Сьогодні – це не лише веселе свято для самих дітей, а й нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, прагнути, щоб усі діти росли щасливими та в майбутньому стали хорошими батьками й громадянами своєї мирної успішної країни.



З нагоди Міжнародного дня захисту дітей у сквері «Юність» відбулося свято «Щедрий кіт збирає друзів».
Працівники Черкаська центральна міська бібліотека для дітей взяли участь у цьому заході зі своєю пізнавально-ігровою програмою «Мій вусатий, муркотливий менший друг» на бібліотечній тематичній локації:
- Виставка – інсталяція «Вухолапохвіст».
- Виставка робіт читачів бібліотеки «Творча майстерня».
- Майстер-клас Закладинка для книг «Створи кота».
- Творче заняття «Розмалюй котика».
- Ігрова програма «День пухнастика».


Приємна доброзичлива, творча атмосфера, позитивне спілкування супроводжували всю програму.
Юні учасники майстер-класу із задоволенням розповідали про улюбленців, які живуть у їхніх домівках, й не дивно, що серед них переважають коти. Бібліотекарі розповіли про важливість захисту безпритульних тварин та надання їм допомоги. Завершили майстер-клас оглядом книг та фотоколажу «Вухолапохвіст».


Любов до тварин та правильне ставлення до них необхідно виховувати в дітях із раннього віку. І найважливіше, що дорослі повинні показувати це дітям на власному прикладі.
Висловлюємо теплі слова подяки ТОВ «Гладкий А. Г, за те, що подарували нашим дітям солодке свято.


У День Захисту Дітей Черкаська центральна міська бібліотека для дітей бажає кожній дитині міцної сім'ї й всього необхідного для безтурботного дитинства. Нехай дитячі посмішки висвітлюють нашу планету, і кожен із маленьких мешканців нашої землі буде здоровим і щасливим.


Немає коментарів:

Дописати коментар