понеділок, 3 червня 2024 р.

#Міжнародний_день_захисту_дітей

Міжнародний день захисту дітей – найпрекрасніше свято радості та надії. Кожна дитина має повне право бути захищеною, розвиватися й навчатися для кращого майбутнього. Сьогодні – це не лише веселе свято для самих дітей, а й нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, прагнути, щоб усі діти росли щасливими у мирній успішній країні.



Сьогодні у Черкаська центральна міська бібліотека для дітей для дітей пришкільного табору ЗОШ№5 була проведена конкурсно-розважальна програма «Світанкова райдуга дитинства», яка включала танцювальні хвилинки, рухливі ігри, казкові пригоди, конкурс малюнків та руханку «Лимон». На майданчику біля бібліотеки панувала атмосфера творчого пошуку та спортивного азарту. Було організовано безліч конкурсів, яких дуже полюбляють дітлахи.


Радісні діти були переповнені позитивними враженнями та емоціями, а це означає, що свято дитинства вдалося на славу!
Висловлюємо теплі слова подяки ТОВ «Гладкий А. Г» за подаровані нашим дітям солодощі.
Міжнародний день захисту дітей потрібно відзначати всім: дорослим і дітям, щоб поринути у безтурботну пору дитинства та залишити у пам’яті безліч чудових моментів святкування, а разом з бібліотекою цей День завжди відзначається радісно та незабутньо!


Нехай дитячі посмішки висвітлюють нашу планету, і кожен із маленьких мешканців нашої землі буде здоровим і щасливим.




Немає коментарів:

Дописати коментар