пʼятницю, 2 лютого 2024 р.

У Черкаська центральна міська бібліотека для дітей постійно діє благодійна акція «Теплом і добротою зігріємо серця».

Обов’язок кожного з нас забезпечити дітям належний рівень виховання і дотримання їхніх прав, адже не всім з них поталанило мати щасливе і безтурботне дитинство.

У рамках акції до бібліотеки завітали вихованці Центру соціальної реабілітації «Теплий дім» та діти ВПО на розважальний захід «З добром до дітей».
Для дітей, що потрапили в скрутні життєві обставини надзвичайно важливо відчувати турботу, підтримку, піклування.
Для своїх гостей - читайликів працівники бібліотеки організували оглядову екскурсію – «Чарівний світ книги».
Діти мали можливість переглянути благодійну виставу «Колобок» Черкаського академічного театру ляльок, прийняли участь у бібліотечному уроці «Які книги допомагають нам вчитися» та творчому занятті «Веселі розмальовки», ознайомилися з новими надходженнями літератури «Зорепад новинок».

На завершення свята діти отримали солодкі подарунки, люб’язно надані дистрибьюторською компанією Гладкий А. Г. Висловлюємо щиру вдячність Анатолію Георгієвичу за солодкі моменти радості.Атмосфера заходу була святковою, теплою, доброзичливою та невимушеною.
Висловлюємо щиру вдячність учасникам акції, та ділимося усмішками наших підопічних.
Хочеться побажати, щоб кожна дитина була здоровою, щасливою і оточеною турботою, адже чужих дітей не буває… Нехай наші діти якомога довше залишаються дітьми: безтурботними, веселими, радісними. Нехай небо над головою буде мирним!

Немає коментарів:

Дописати коментар