пʼятницю, 12 серпня 2022 р.

#українська_книга_бібліотекам_міста_Черкаси

 Черкаська центральна міська бібліотека для дітей долучилася до культурно-мистецької акції до Дня Незалежності України "Подаруй бібліотеці книгу українського автора!», яку оголосила Черкаська Міська Бібліотека. У такий спосіб людям пропонують вписати своє їм’я в історію розвитку книгозбірень міста.



Вчасно прочитана книга – величезна удача. Вона здатна змінити життя, бути кращим другом і наставником. У гарній книзі можна знайти однодумців, з книгою можна гарно провести вечір, обговорити разом з друзями.
Запрошуємо всіх долучитися до благодійної акції «Подаруй бібліотеці книгу українського автора». В кожного книголюба вдома є книги, які вже прочитані, і ці книги можуть принести радість ще багатьом пошановувачам читання, тож, запрошуємо Вас поділитись ними з іншими людьми, які захоплюються читанням та чекають на новинки. Кожен книжковий дар важливий для нас, адже він дає можливість продовжити життя книгам, які будуть знову і знову радувати користувачів!
Для участі в акції потрібно:
залишити своє побажання та автограф;
принести книгу до найближчої міської бібліотеки (адреси бібліотек дивіться за посиланням https://docs.google.com/.../2PACX.../pub );
сфотографуватися з книгою та викласти фото з хештегом #українська_книга_бібліотекам_міста_Черкаси
Наразі час збагатити наші бібліотеки українською книгою!
Приєднуйтесь до кола наших друзів, які подарували книги для читачів нашої бібліотеки!

Немає коментарів:

Дописати коментар