середу, 9 лютого 2022 р.

#ТВОРЧА_ЗУСТРІЧ

9 лютого 2022 року у Черкаська центральна міська бібліотека для дітей відбулася творча зустріч юної письменниці Поліни Тригуб з читайликами ЗОШ№ 5, 3 клас.

Поліні 13 років. Вона проживає у Черкасах та навчається в одній із шкіл Південно-Західного району міста. Юна письменниця — кмітлива, скромна, добра, працьовита, щира, відкрита, чудова співрозмовниця, любить своїх рідних, любить усе прекрасне навколо себе, любить тварин. Авторка дитячих книжок «Мої маленькі розбишаки» та «Суперкнижка Кішки й Мишки».
Спілкування пройшло в теплій, затишній атмосфері. Діти та дорослі отримали задоволення від знайомства з талановитою письменницею, отримали багато яскравих і незабутніх вражень.
Привітать письменницю завітали:
- Роман Е. Котляр - письменник,академік;
- Lidia Voytsyah - керівник літературної студії «Натхнення», поет – пісняр;
- Tetiana Brooks– письменниця,
Дівчинці подарували книгу та солодкий подарунок, які на правах господині вручила заступник директора Черкаської міської ЦБС по роботі з дітьми, завідуюча Черкаська центральна міська бібліотека для дітей Слодзік Світлана Борисівна.



Щиро бажаємо талановитій юній письменниці Поліні Тригуб подальших творчих успіхів, натхнення, незвичайних сюжетів, барвистих вражень.

Немає коментарів:

Дописати коментар