вівторок, 8 лютого 2022 р.

#Соціальне_партнерство_бібліотеки

#Благодійна_акція_Милосердям_і_добром_нехай_повняться_серця

Благодійність та волонтерство – найбільший вияв гуманності. Саме завдяки цій людській здатності – безкорисливо прийти на допомогу іншим – у світі не зникає добро. Вона пробуджує в людині співчуття, співучасть, солідарність і відповідальність за те, що відбувається поряд з нею.
У Черкаська центральна міська бібліотека для дітей діє благодійна акція «Милосердям і добром нехай повняться серця».
7 лютого 2022 року працівники бібліотеки спільно з літературною студією «Натхнення» (Lidia Voytsyah, голова ГО «Народжені перемагати») відвідали будинок для людей похилого віку с. Лозівок.


Провели день зустрічі з книгою "Теплом своїм зігрій людину" та подарували книжкові подарунки, ознайомили присутніх з найновішими та найцікавішими книгами, читали вірші, гуморески, співали авторські пісні. Книги у подарунок від бібліотеки передала завідуюча Черкаська центральна міська бібліотека для дітей, заступник директора по роботі з дітьми Светлана Слодзик,
Люди старшого покоління – це та категорія читачів , для яких завжди у нашій бібліотеці відкриті двері, для яких ми завжди готові до спілкування.
Книга має унікальну здібність – вона лікує людські душі та тіла. В усі часи люди помічали позитивний вплив книги на здоров’я та настрій людини.


Бібліотека – захист від самотності. У похилому віці прийнято підводити підсумки прожитому. Але життя не закінчилося, кожен день приносить все нові й нові враження. Похилі люди – це мешканці планети Земля, це повноправні громадяни своєї країни. Наше старше покоління – скарбниця досвіду та знань.
Милосердя й увагу до похилих людей необхідно виявляти не тільки під час проведення певних заходів, а й щодня.
Запрошуємо усіх небайдужих співгромадян долучитися до цієї благодійної акції.

Немає коментарів:

Дописати коментар