вівторок, 22 лютого 2022 р.

#АКЦІЯ #ПОДАРУЙ_БІБЛІОТЕЦІ_КНИГУ

 
«Подаруй бібліотеці книгу!» – це постійна доброчинна акція, яка діє у нашій бібліотеці.
Вчасно прочитана книга – величезна удача, адже книга здатна змінити життя, бути кращим другом і наставником. У гарній книзі можна знайти однодумців, з книгою можна гарно провести вечір, обговорити її з друзями.
Поетеса Марія Кокіш-Гриник долучилася до акції «Подаруй бібліотеці книгу» та зробила чудовий подарунок читачам Черкаська центральна міська бібліотека для дітей, подарувавши 2 своїх книги «Рахівщина рідна – перлина Карпат» та «Зачарована горянка» з автографом та гарними побажаннями автора.

Марія Кокіш-Гриник - закохана у рідний край закарпатська гуцулка, нова зірка на творчому, поетичному небосхилі. Народилася та виросла Марія Іванівна у селі Розтоки, за освітою – кравчиня, трудилася у швейному цеху с. Богдан. Працьовита і віддана мама трьох дітей, творча натура у душі якої завжди живе любов до віршованого слова.
У добірках творів Марії Іванівни чимало віршів про дітей, материнську та дитячу любов, що зачіпають струни душі. Є на сторінках видань і поезії про сучасну війну, про красу природи рідного краю, про кохання та інші життєві турботи.
Її книги навчають завжди прагнути до кращого, не бути пасивним, не боятись змінювати своє життя, не зважаючи на будь-які обставини, бути сміливішими і впевненішими у собі.



Книга була, є і завжди буде найкращим подарунком бібліотеці. Пані Маріє, щиро дякуємо за подарунки та увагу до нашої бібліотеки! Нам дуже приємно було отримати книги з автографом автора.
Бажаємо Вам міцного здоров’я, цікавих творчих задумів, чудових рядків, незгасимого вогню таланту і нових літературних шедеврів.


Немає коментарів:

Дописати коментар