середу, 8 вересня 2021 р.

УВАГА! УВАГА! УВАГА! 9 вересня 2021 р. о 10.30 у Черкаській центральній міській бібліотеці для дітей відбудеться творча зустріч з дитячою письменницею, казкаркою та другом нашої бібліотеки Юлією Зимою та її книгами "У темному-темному лісі...», «Казковий вир».

         Запрошуємо на зустріч!


Юлія Зима – українка, яка проживає в Італії. Свої твори письменниця створює в кращому дусі українського фольклору – про добро і зло, правду і брехню, лінь та працьовитість.

Книга Юлії Зими "У темному-темному лісі... "
У темному казковому лісі живе одинока креативна відьма Мурзя. Її заповітна мрія – мати справжніх друзів. Мурзя велика винахідниця, завжди щось вигадає! Тож і цього разу її життя змінюється після відкриття магічної книги. Ліс заповнюється химерами-бабаюками, які повинні працювати на чаклунку, лякаючи ночами дітей. Мабуть, швидко Мурзя забула, що насамперед створювала їх для дружби.
А ще в лісі з'являється чарівне створіння Нед – маленький хлопчик з великим серцем, який переверне життя казкових героїв догори дриґом. У гарному сенсі, звичайно! Його просто підхопить вир цікавих подій і пригод. Нед навіть потрапить на зоряне небо, де дізнається багато цікавого від дядька Місяця.
Тож хутчіш до магічного лісу! Все найцікавіше розпочинається саме зараз…

Немає коментарів:

Дописати коментар