вівторок, 16 лютого 2021 р.

У Черкаській центральній міській бібліотеці для дітей стартувала благодійна акція «Милосердям і добром нехай повняться серця». Щоб допомогти вихованцям дитячих будинків відчути турботу і тепло домівки, працівники бібліотеки збирають дитячі книжки, іграшки. Запрошуємо усіх небайдужих співгромадян долучитися до цієї благодійної акції.


Життя дано на добрі справи - говорить народна мудрість, а для того, щоб люди не забували про таку рису, як доброта - є, принаймні, 17 лютого. Саме в цей день багато хто відзначає неофіційне свято - Всесвітній день спонтанного прояву доброти.
У цей день, по всьому світу, стартують благодійні програми, проходять чисельні акції, флеш-моби, метою яких є нагадати людству про значення Добра у нашому житті, силу Світла на кожному кроці, важливість таких, на перший погляд, елементарних речей, як подяка, посмішка, підтримка гарним словом. Кожному з нас важливо усвідомлювати, що та людина, яка творить добро — щаслива людина. Вона розуміє свою причетність до всіх подій, які відбуваються у житті, тому що збагачує це життя добрими вчинками і корисними справами.

Немає коментарів:

Дописати коментар