пʼятниця, 31 травня 2024 р.

#АКЦІЯ_ПОДАРУЙ_БІБЛІОТЕЦІ_КНИГУ

«Подаруй бібліотеці книгу!» – це постійна доброчинна акція, яка давно діє у нашій бібліотеці.

Вчасно прочитана книга – величезна удача, адже книга здатна змінити життя, бути кращим другом і наставником. У гарній книзі можна знайти однодумців, з книгою можна гарно провести вечір, обговорити її з друзями.


До Черкаська центральна міська бібліотека для дітей завітала пані Natalya Lapina — українська письменниця, членкиня НСПУ, яка долучилася до акції та подарувала від імені авторів - Річарда та Еліни Карлайл, 10 примірників книги «Життєствердні історії та пригоди поні Тоні та його друзів» для наших читачів.
Річард та Еліна Карлайл - це творча пара, що разом пише дитячі книжки. Історії про справжню дружбу й щиру любов, захопливі пригоди та мудрі уроки життя стрімко захоплюють серця маленьких читачів.

Важливою місією своєї письменницької діяльності Карлайл вважають сприяння доступності літератури для усіх дітей світу.
У книзі «Життєствердні історії та пригоди поні Тоні та його друзів» підійматися ряд проблемних питань, близьких кожній дитині. Це і стосунки з однолітками, і подолання власних страхів та невпевненості в собі, і булінг, і вміння вирішувати конфлікти мирним шляхом.


Історія написана двома мовами: українською та англійською. Тож, видання буде корисне та цікаве всім, хто вивчає мову та бажає повправлятися в читанні.
Щиро дякуємо за подарунок, підтримку та якісне поповнення фонду нашої бібліотеки!

Немає коментарів:

Дописати коментар