понеділок, 25 березня 2024 р.

«Це воює вона».

 Черкаська центральна міська бібліотека для дітей отримала від Національного Демократичного Інституту (НДІ) в рамках програми «Сприяння рівності та протидії дискримінації» примірник книги «Це воює вона».


Книга розповідає про 25 українських героїнь — кулеметниць, морських піхотинок, бойових медикинь, аеророзвідниць, водійок БМП, громадських діячок. Вступ до книги написав Валерій Залужний.
«Це воює вона» — спільна робота 50 авторів та авторок, ілюстраторів та ілюстраторок над невигаданими історіями захисниць, що роблять можливе і неможливе для перемоги України, долають стереотипи та перешкоди та торують шлях для людей з військовим покликанням.
Безоплатна передача книги “Це воює вона” стала можливою в рамках програми “Сприяння рівності та протидія дискримінації” Національного Демократичного Інституту (НДІ)


Міжнародних Відносин за підтримки Швеції, а також завдяки співпраці Жива сучасна бібліотека – БФ Бібліотечна країна та Видавництво «Видавництво».
Дякуємо всім причетним за актуальні книги для бібліотек України.
Запрошуємо користувачів бібліотеки ознайомитися з новою особливою книгою для дітей та дорослих у читальному залі бібліотеки.


Немає коментарів:

Дописати коментар