понеділок, 18 березня 2024 р.

#Психологічна_підтримка

18 березня працівники Черкаська центральна міська бібліотека для дітей взяли участь у тренінгу «Нейрографіка – метод позбавлення страхів та стану вигорання».



Захід проводився у рамках реалізації в Україні ПРОЄКТУ «Забезпечення впровадження більш відповідального, спрямованого на людей та ефективного підходу до кризи в Україні через місцеве керівництво, інновації, співпрацю між агенціями та процес навчання дією» за підтримки Української Освітньої платформи».
Проєкт виконує : Міжнародний благодійний фонд «Небайдужі»(Керівник Maya Kulyk )
Під час тренінгу відбулася презентація проєкту створення «Центру психосоціальної реабілітації для жінок», знайомство учасників зі значенням арт-терапії у житті людини та методики нейрографіки. Нейрографіка – метод творчого малювання, що стимулює формування нових нейронних зв'язків у мозку, розвиває уяву, знімає стрес та підходить абсолютно кожному. Учасники пробували позбутися напруги та зменшити рівень тривожності за допомогою вправи нейрографіка.
Спікерами виступили заступник директора ЧМ ЦБС по роботі з дітьми Слодзік Світлана, Голова МБФ «Небайдужі» Кулик Маіна,
психолог Цимбал Наталія.
Тренінг виявився цікавим та корисним. Кожен мав можливість висловити свою думку та проявити себе. ДЯКУЄМО організаторам заходу та всім учасникам за атмосферу співпраці та насичений позитивним спілкуванням безпечний простір!

Немає коментарів:

Дописати коментар