пʼятницю, 8 березня 2024 р.

#Шевченку_210

 Тарас Григорович Шевченко особа, яка творила українську націю у XIX столітті. Як відомо, в Україні поет набагато більше ніж поет.



6 березня працівники абонемента 5 - 9 класів провели учням 10-А класу ЗОШ №15 захід на тему «Символ української єдності. Тарас Шевченко»


Працівник бібліотеки розширила знання учнів про творчість і життєвий шлях Великого українського поета і художника Тараса Григоровича Шевченка, переглянули відео «Цікаві факти про Тараса Шевченка. Відеопрезентація» та «Пам'ятники Тарасу Шевченку в Україні та світі» провели вікторину, співбесіду з дітьми про роль письменника і поета в житті нашого народу. Декламували вірші Т.Г.Шевченка.

Тарас Григорович Шевченко став прихистком для усієї нації. Багато поетів у світі гинуло за свої твори, але так щоб один захистив, створив, зберіг і спрогнозував майбутнє для нації - таких випадків в історії людства не було. Тому на Шевченкові слова, на його поезію спиралися всі політичні діячі, митці, упродовж другої половини XIX століття і майже всього XX століття.


Немає коментарів:

Дописати коментар