пʼятниця, 1 вересня 2023 р.

#День_знань

1 вересня – День знань, а бібліотека – найкраще місце для здобування знань.

Відчуття, які виникають першого вересня, не можливо порівняти ні з якими відчуттями з нашого дитинства. День знань завжди відрізняється яскравістю вражень і нових переживань, нових надій і несподіваних зустрічей.
Перший дзвінок і початок нового навчального року - це свято викладачів та вчителів, студентів та учнів, батьків, наших друзів, яке неймовірним дивом об’єднує всі покоління.
Освіта є ще однією зброєю у війні, а освіченість — рисою непереможної нації.
1 вересня у Черкаська центральна міська бібліотека для дітей відбувся перший урок 2023 року на тему: “Живе і буде жити Україна, ніхто не спинить крил наших політ!” для учнів ЗОШ№21, 9-А класу та ЗОШ№31, 8-А, 8-Б класів.

Заступник директора по роботі з дітьми ЧМЦБС Світлана Слодзік ознайомила учнів із передумовами й особливостями сучасної російсько-української війни, роз’яснила дітям що таке патріотизм, гідність, милосердя, відповідальність, героїзм, національна свідомість. Ці цінності завжди шанувались українським народом, а наші пращури з гідністю відстоювали українську славу, українську землю, українську мову.
Учні переглянули слайд-презентацію «Живе і буде жити Україна, ніхто не спинить крил наших політ!», відповідали на питання:
- Чому український народ є незламним?, Які вони, сучасні герої?
- Що означає бути патріотом своєї країни?
- Що можна зробити зараз для своєї Батьківщини?
- ЩО ЗРОБИВ ДЛЯ ПЕРЕМОГИ ТИ?
А знайти відповіді їм допомагали огляд літератури «Вільна. Незалежна. Вічна».
На дошці побажань «Що для тебе Україна?» висловлювали свої думки за що вони люблять Україну та якого майбутнього зичать своїй країні, бажали один одному миру, радості, добра.
Захід пройшов у дружній атмосфері в форматі жвавої дискусії.
Вітаємо всіх з Днем Знань!

Немає коментарів:

Дописати коментар