вівторок, 27 липня 2021 р.

#БІБЛІОТЕКА #ЧИТАННЯ #ЗАПРОШУЄМО

 Бібліотеки - це не тільки сховище літератури. Це цілий світ, відкритий кожному, хто любить книгу. Бібліотека… Древня і вічно юна оселя людського розуму. Ряди книжкових полиць містять в собі допитливий науковий пошук, насолоду прекрасним, здобуття знань і так – до нескінченності. Бібліотека сьогодні є не тільки інформаційною, але й освітньою, культурно-просвітницькою, дозвіллєвою установою, так би мовити «вітальнею» міста, села.

Коли ми говоримо слово "бібліотека “ - то уявляємо собі духовне місце, куди можна завжди прийти, де зустрінеш бібліотекаря - людину, яка завжди рада допомогти в пошуках істини, підібрати необхідні книги, дати пораду. Є поняття: "домашнє вогнище", " вогнище культури". З давніх – давен повелося, що вогонь, вогнище повинна підтримувати жінка. Мабуть тому і в бібліотеках працюють в основному жінки, які бережуть духовно тепло, потрібне людям.
Бібліотекар - добрий чарівник, до якого приходять ледь навчившись читати, тамуючи хвилювання, висловлюють своє бажання стати читачами нашої бібліотеки.
Черкаська центральна міська бібліотека для дітей запрошує долучитися до нашої бібліотечної родини.
Ми працюємо для вас щоденно з 10 до 18 год.,
субота та неділя - вихідні дні.
М.Черкаси
бул. Шевченка, 390
71-70-80
Бібліотека чекає Вас!

Немає коментарів:

Дописати коментар