понеділок, 25 січня 2021 р.


«ПЕРШ НІЖ ДИТИНА ОСМИСЛИТЬ УСЮ ГЛИБИНУ ТІЄЇ ІСТИНИ, ЩО ВОНА – ГРОМАДЯНИН СВОЄЇ КРАЇНИ, І ЦЕ ПОКЛАДАЄ НА НЕЇ ВЕЛИКІ ОБОВ’ЯЗКИ, ВОНА МАЄ НАВЧИТИСЬ ПЛАТИТИ ДОБРОМ ЗА ДОБРО,ТВОРИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ ЩАСТЯ І РАДІСТЬ ІНШИМ ЛЮДЯМ» В.О.СУХОМЛИНСЬКИЙ
Кожна бібліотека прагне до максимального розкриття змісту своїх ресурсів для користувачів. Не стала винятком і Черкаська центральна міська бібліотека для дітей. Дієвим засобом впливу на формування читацької уваги є книжкова виставка. Пошук нових підходів до організації виставки - найбільш поширена сучасна тенденція, пов’язана із проблемами моделювання бібліотечного простору, формування позитивного іміджу бібліотеки, зацікавленності користувачів до читання.
Дитинство — найважливіший період у житті людини, коли вона формується фізично, психічно, інтелектуально, здобуваючи необхідні знання, уміння і навички.
Кожен з нас – неповторна особистість, людина, яка живе сьогодні і саме більше такої на цій Землі немає і ніколи не було.
Але ви завжди повинні пам'ятати, що ніколи не можна ображати людину, не можна принижувати людську гідність. Тому люди живуть, дотримуючись певних правил. Без правил життя було б просто не можливе. Існує чимало правил: правила у сім'ї, у школі, у грі, в житті.
Навколо нас – дуже багато правил. І серед них є такі, які зобов'язані виконувати всі люди.
Про все це можна дізнатися у куточку читача «Право для тебе».

Немає коментарів:

Дописати коментар