понеділок, 4 січня 2021 р.

Черкаська центральна міська бібліотека для дітей представляє збірку «Моє Різдво. 12 історій про дива, які поряд».


Різдво — це особливий дивний час, коли очікуєш чогось чудового, незвичайного, чарівного. А якщо чогось дуже хочеш, воно обов’язково станеться. Саме так трапилося з героями оповідань, що увійшли до збірки «Моє Різдво». Про дива звичайні й абсолютно неймовірні, фантастичні, химерні розповідають сучасні українські письменники.
До збірки «Моє Різдво. 12 історій про дива, які поряд» увійшли твори, написані дванадцятьма різними авторами. Тож і їхні оповідання теж не схожі між собою: про сучасність і давнину, про звичайних людей і фантастичних істот, про веселе й не дуже… А отже, в цій збірці кожен знайде собі історію до душі…
До збірки увійшли оповідання сучасних українських письменників: В. Арєнєв, Ю. Баткіліна, О. Гедеонов, Д. Журавель, Ю. Ілюха, Н. Маринчак, Н. Матолінець, О. Мігель, В. Пузік, Марко Терен, А. Цеменко, серед яких і казкове оповідання Анни Григорович "Дід Сніжан, вірус-папірус та будиночок тітоньки Дрохви".
Анна Григорович «Різдво для мене — це час міркувань про первинний, біблійний сенс цього чудового свята, а ще це родинний затишок і дитяче очікування дива, приправлене ароматом ялинки, мандарин і цукерок. Також разом з приходом нового року — це нова мрія, нові цілі, готовність змінити своє життя на краще, і очікування тих змін».

Немає коментарів:

Дописати коментар