четвер, 8 серпня 2024 р.

#БібліоЛіто

 Літо – розкішні дні шкільних канікул, коли діти відкривають світ і себе у цьому світі. Літо - час дій, спроби та перевірки своїх сил, час освоєння та осмислення навколишнього світу.


Світ літніх канікул дивовижний і неповторний, а для бібліотек літо – це пора творчості, фантазії, активізації усіх форм індивідуальної та масової роботи з читачами-дітьми.


І сьогодні бібліотекарі читального зала своїм маленьким користувачам провели захід: коло спілкування «Дружбою вмій дорожити».


Під час заходу діти розповідали про своїх друзів, обговорювали твори українських письменників, в яких розповідається про цінність справжньої дружби та доброзичливості/ О.Копиленко «Друзі», Б.Грінченко «Діти і гніздечко» /


Діти взяли участь в іграх «Відшукай свої риси характеру», «Авторське крісло», а також активно із задоволенням брали участь у квесті «Подорож з улюбленим книжковим героєм».


Зробити відпочинок дітей активним, пізнавальним, яскравим – основна мета працівників Центральна міська бібліотека для дітей імені М.Слабошпицького.


Немає коментарів:

Дописати коментар