четвер, 15 серпня 2024 р.

#БібліоЛіто

 Канікули – це час для відпочинку, тому ці дні проводяться у веселощах та розвагах, з користю та пізнанням чогось нового.



В ці літні сонячні дні діти мають чудову нагоду познайомитися з творчістю нових для них письменників, відкрити нових героїв, а також згадати своїх улюблених казкових персонажів. Казки живуть поряд із нашими мріями.

Вони розповсюджують тепло і поліпшують настрій, дають перше уявлення про добро і зло, правду і неправду, чесність і справедливість.І сьогодні наші маленькі користувачі разом з бібліотекарями читального залу Центральна міська бібліотека для дітей імені М.Слабошпицького поринули в казкову подорож: «Цей чарівний світ казки».



Під час заходу діти згадували свої улюблені казки, а також брали участь в наступних конкурсах та іграх: «Виправ помилки в казочках», «У дивосвіті казок», «Казкове ерудит – лото»



а також діти ознайомилися з творчістю нашого земляка Валентина Нечитайла. "Український барвінок", так називається збірка поезій з 6 книг, які були подаровані автором нашій бібліотеці. Поезія В. Нечитайла пронизана патріотизмом та звитягою, оспівана природа рідного краю, дитячі вірші наповнені ніжності та любові.



Немає коментарів:

Дописати коментар