понеділок, 12 серпня 2024 р.

#БібліоЛіто

В читальному залі Черкаська центральна міська бібліотека для дітей відбулося знайомство з дитячими періодичними виданнями. Діти з задоволенням ознайомилися з оглядом журналів: «Світ журнальних сторінок».

Сучасна українська дитяча періодика – одна із галузей дитячої літератури. Періодичні видання для дітей покликані популяризувати провідні пізнавальні та педагогічні ідеї, знайомити маленьких читачів із творами сучасних українських та зарубіжних письменників, розповідати про нові досягнення та події у житті людства, пропагувати морально-етичні норми суспільства.


Адже сучасні діти не хочуть залишатися осторонь від тих подій, що відбуваються у світі. Тому саме від улюблених журналів вони очікують відповіді на свої запитання.


Кожне дитяче періодичне видання має свою читацьку аудиторію, яка визначається її віком. Від цього залежить і характер адресованих їм періодичних видань: тематика, обсяг матеріалу, вибір жанру тощо.


Діти продовжили цикл знайомства з цікавими фактами про звірів нашої планети, мешканців морів та океанів. Провели цікаву пізнавальну вікторину: «Живий світ планети Земля», відгадували загадки, з задоволенням брали участь в обговоренні.

Немає коментарів:

Дописати коментар