неділя, 22 жовтня 2023 р.

«З Україною в серці. Наші герої».

 20 жовтня для гостей та дорослих вихованців Центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю "ЖАГА Життя" бібліотекарі Черкаська центральна міська бібліотека для дітей провели бесіду «З Україною в серці. Наші герої». Говорили про російське вторгнення на територію України та його жахливі наслідки, про героїв російсько-української війни, які стали на захист нашої держави під час повномасштабного вторгнення росії, про міжнародну підтримку України в протистоянні російській агресії.



Бібліотекарі зробили огляд книг про російсько-українську війну починаючи з 2014 року.
Автор Андрій Мироник «24.02»
– це щоденник війни. Книжка розповідає невигадану історію про компанію молодих людей, які опинилися посеред війни без власного на те бажання.


Як кожен із них намагався бути корисним країні, як розвивалися їхні страхи та сумніви. Про що говорили, про що думали й у що вірили. Книжка про наших із вами сучасників.
Андрій Сова «Звіт за серпень' 14»
Ця книжка розповідає про події серпня 2014 року в зоні АТО.
ця книжка стала пам’яттю тим, хто віддав життя за Україну, її незалежність, хто вистояв проти російської навали!

Колектив авторів «Неоголошена війна. Невідомі факти і хроніки АТО»
Автори — журналісти «5 каналу», які висвітлювали війну на Сході країни.
Ця книга — на спогад про всіх, хто віддав своє життя, і про тих, хто вижив у боях. Основна її мета — згадати все. День за днем. Згодом історики сперечатимуться, коли ж власне вона почалася. Як і в кожної таємної війни, у неї нема конкретної дати початку. І лише Бог знає, коли вона скінчиться.

СЕРГІЙ ЛОЙКО Книга «Аеропорт.»
Це художній вигад, заснований на реальних фактах. У книзі багато персонажів, багато переплетених драматичних сюжетних ліній. Роман не тільки і не стільки про війну. Він і про любов, про зраду, пристрасть, ненависть, лють, ніжність, відвагу, біль і смерть. Іншими словами, про наше сьогоднішнє й учорашнє життя.

Немає коментарів:

Дописати коментар