четвер, 9 лютого 2023 р.

#Проєкт_Творчі_діти

Щоб людина відчувала себе щасливою, її треба змалечку навчити не тільки радіти дрібничкам, а й створювати свято – маленьке і велике, з певної нагоди чи без, з власної ініціативи і колективно. Адже з таких дрібничок, радісних емоцій, передчуття приємного і складається життя кожного!

8 лютого у Черкаська центральна міська бібліотека для дітей пройшло заняття у творчій майстерні з малювання «Малювання у техніках дудлінг та Зентангл».

Дудлінг - це політ фантазії, те, що прийнято називати уявою, це малювання каракулей, несвідоме малювання.
Зентангл - це абстрактний художній мініатюрний твір, яке створюється з візерунків, що не мають смислового навантаження, на аркуші паперу для малювання.
Малювання в таких техніках - це можливість розслабитися, зменшити ритм життя, створити чудові витвори мистецтва, покращує пам'ять, стимулює творчі здібності, піднімає настрій, заспокоює в стресових ситуаціях і може бути використаний як інструмент управління гнівом, має атр-терапевтичний ефект.
Майстер – клас провела Кристина Шинкарчук – художниця, писанкарка, Член спілки народних майстрів України Черкаського осередку, у рамках проєкту «Творчі діти». У творчій роботі прийняли участь користувачі та працівники бібліотеки.
Проєкт «Творчі діти» проходитиме у Черкаська центральна міська бібліотека для дітей
Щосереди з 14.00-16.00
Телефон для запису:
Христина - 0631606062
бул.Шевченка, 390

Немає коментарів:

Дописати коментар