понеділок, 28 березня 2022 р.

Черкаська центральна міська бібліотека для дітей пропонує вашій увазі дитячу серію книг "Витівки Сюзанки", автор - Дорота Сувальська.


📚Книга "Сюзанка в мережі та в житті".
Спочатку ми познайомилися із Сюзанкою хитрункою, а тепер дізнаємося про її життя у мережі та реальному світі. Книги Дороти Сувальської досить високо оцінено критиками та читачами у її рідній Польщі, тому є всі підстави стверджувати, що й в Україні ці дитячі твори стануть популярними.
Невгамовна Сюзанка і дня прожити не може без пригод.

А відтепер пригоди чекають на неї не тільки в житті... а й у мережі. Ще б пак! Адже її тато підключив безлімітний Інтернет і в їхньому домі відбулася справжня інформаційна революція.
Отож Сюзанка освоюється в інтернет-чаті, щоби вистежити там злочинця, бо вона ж як-не-як — член Клубу супердетективів та його співзасновниця. А ще дівчинка стає комп’ютерним графіком, знаходить у мережі гарні тексти, здобуває знання та спілкується з друзями.
📚Книга Витівки Сюзанки "СЮЗАНКА ХИТРУЄ".


Родина малої Сюзанки переїхала у село Бжезінь, бо її батьки завжди мріяли жити в селі. Аж раптом виявилося, що про те саме мріяло ще багато людей. Тож тепер у Бжезіні мешкає мало не половина Варшави… Але дівчинка цілком задоволена, бо має тут купу друзів, а у витівках їй немає рівних — то вона
організовує детективну агенцію, то вирощує маленьке домашнє звірятко —бактерію Гедвігу, то підмальовується з маминої косметички. А тут ще й у будинку навпроти оселяється нова подружка. Тому якщо вам сумно — кличте Сюзанку!

Немає коментарів:

Дописати коментар