суботу, 26 березня 2022 р.

Й настане довгожданний день! І ВІЛЬНА УКРАЇНА ПЕРЕМОЖЕ!

 

🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦
Й настане довгожданний день!
І ВІЛЬНА УКРАЇНА ПЕРЕМОЖЕ!
🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦
Протягом багатьох століть виснажливої напруженої боротьби за своє національне і соціальне визволення український народ творив свою літературу, у якій оживає його героїчна, але водночас і трагічна історія народу, його гордий, нескорений дух, безмежна відданість Батьківщині.
🔥🔥🔥Путинська пропаганда заперечує право України на існування, перекреслює нашу історію, привласнює наші здобутки в культурі, мистецтві, літературі і наповнює міжнародний інформаційний простір фейками про штучне виникнення українського народу. Та наша історія не просто давня — вона безперевна.
🔥🔥🔥«Військова поліція» кремля на тимчасово окупованих територіях знищує бібліотеки, українську історичну та художню літературу. Найбільшу ненависть у окупантів викликають «екстремістські» книги про історію українських визвольних змагань, майданів, АТО/ООС, історію нашої країни.
🔥🔥🔥У переліку заборонених до згадування - Мазепа, Петлюра, Бандера, Шухевич, Чорновіл. Трапляються і випадки вилучення книжки «Справа Василя Стуса» Вахтанга Кіпіані.
Водночас, росія звинувачує весь світ у русофобії, розповідаючи про ненависть Заходу до російської мови.
Нас не зламати.🇺🇦🇺🇦🇺🇦
Українська література була, є і має бути.🇺🇦🇺🇦🇺🇦

Немає коментарів:

Дописати коментар