четвер, 9 грудня 2021 р.

#Професійні_навчання

 

9 грудня 2021 року працівники Черкаської центральної міської бібліотеки для дітей взяли участь у онлайновому марафоні інноваційного досвіду публічних бібліотек України.

Організатори:
• ВГО Українська бібліотечна асоціація,
• Секція працівників публічних бібліотек,
• Волинське обласне відділення ВГО Українська бібліотечна асоціація.
Досвідом інноваційної діяльності ділилися бібліотеки Волині.
Інновації стали невід’ємною частиною бібліотечного життя.
Бібліотеки проводять значну роботу з трансформації книгозбірень у відкритий простір, з організації конкурсів, проведення інноваційних заходів, видавничої діяльності, співпраці з відомими творчими особистостями та національно-культурними осередками області, заохочують дітей дошкільного та шкільного віку до читання, прищеплюють навички користування бібліотекою, залучають батьків та вчителів до співпраці, а також створюють цікавий та корисний бібліотечний контент, сприяють впровадженню нових бібліотечних послуг з доступом до мережі Інтернет та відкриттю простору під відкритим небом. А ще бібліотека стала місцем реабілітації для соціально незахищених верств населення та тісно співпрацює з громадськими організаціями.
Запровадження інноваційних форм роботи публічними бібліотеками дозволяє їм бути сучасними та потрібними, як користувачам так і місцевим громадам.
Дякуємо колегам за змістовну конференцію, бажаємо успіхів та натхнення у роботі.

Немає коментарів:

Дописати коментар