понеділок, 25 жовтня 2021 р.

Черкаська центральна міська бібліотека для дітей пропонує вашій увазі дитячу книжку Єви Барської "Рексик. Велика книга пригод" .

 

Пригодницькі книги для дітей дозволяють поринути у яскравий світ пригод і пережити разом з головними героями низку захопливих подій. Саме тому пригодницька література являється однією з найбільш поширених.

Перший мультфільм із цим культовим героєм з’явився 1967 року. А діти й досі його обожнюють! Рексик живе в селі разом із друзями: собакою Азором, коровою Красулею, конем Маврікієм, свинкою Бальбінкою, курми й гусьми.
"Рексик" – велика книга пригодницьких оповідань, у якій симпатичний песик із плямкою навчає дружбі, співпраці, допитливості та вигадливості. З Рексиком не засумуєш: він перетворює сільське життя на щоденні цікаві пригоди!
На його подвір'ї весело і повсякчас трапляється щось цікаве. То концерт з курями надумають, то виставу, а ще й гості усілякі не сподівані трапляються. Нудьгувати не доводиться, тим паче в такій компанії, де твоїми найліпшими друзями є корова Красуля, кудлатий пес Азор, банда котів, курки, качка Крячка. До речі, всі вони дуже будуть раді знайомству з тобою і гостинно запрошують на своє подвіря!

Немає коментарів:

Дописати коментар