понеділок, 2 вересня 2024 р.

#День_знань

1 вересня – День знань, а бібліотека – найкраще місце для здобування знань.


День знань завжди відрізняється яскравістю вражень і нових переживань, нових надій і несподіваних зустрічей.
2 вересня у Центральна міська бібліотека для дітей імені М.Слабошпицького відбувся перший урок 2024 року на тему: “З Україною в серці” для учнів ЗОШ№4, 5-А класу.

Заступник директора по роботі з дітьми ЧМ ЦБС, завідувачка бібліотеки Світлана Слодзік, привітала здобувачів освіти з початком навчального року, роз’яснила дітям що таке патріотизм, гідність, милосердя, відповідальність, героїзм, національна свідомість. Ці цінності завжди шанувались українським народом, а наші пращури з гідністю відстоювали українську славу, українську землю, українську мову.


Бібліотекарі читального залу в ігровій формі розповіли дітям про українські народні символи, провели вікторину «Жовто блакитне серце ніколи не здається». колективно розмалювали один з символів - соняшник.
Діти з задоволенням взяли участь у грі «Мова має значення» та вправах «З Україною в серці», «Валіза спогадів», відповідали на питання:
- Яким є український народ?

- Що означає бути патріотом своєї країни?
Знайти відповіді їм допомагала література, яка була представлена на книжковій виставці «Вільна. Незалежна. Вічна».
Діти висловлювали свої думки за що вони люблять Україну та якого майбутнього зичать своїй Батьківщині, бажали один одному миру, радості та добра.


Захід пройшов у дружній атмосфері у форматі жвавої дискусії.
Вітаємо всіх з Днем Знань!

Немає коментарів:

Дописати коментар