пʼятниця, 5 липня 2024 р.

#БібліоЛіто




Книги є дуже важливою складовою в житті та розвитку людини протягом всього життя. Починається все ще від дитинства, в якому нам читали книжки. Продовжується — під час здобуття середньої та вищої освіти, коли ми читаємо книжки заради того, щоб здобути знання, гарні оцінки, задля саморозвитку, розуміння побудови світу. І закінчується старістю, коли ми читаємо новини заради розуміння подій, які відбуваються у світі, книжки заради збагачення свого словникового запасу та саморозвитку.

Літні канікули – унікальна можливість більше читати та пізнавати нове!
І тому кожне літо ми, бібліотекарі, прагнемо зробити для вас, любі наші читачі, незвичайним, незабутнім, повним конкурсів, ігор, вікторин, подорожей книгами.
Протягом тижня бібліотекарі абонемента 1-4класів Черкаська центральна міська бібліотека для дітей пропонували кмітливим та активним читачам пограти у літературні вікторини "Казкові сюрпризи", "Мандрівка казками".
Ми запрошуємо вас частіше відвідувати нашу бібліотеку, читати ще більше книг, газет, журналів, адже вони – це справжній скарб. Переступайте сміливо наш поріг, беріть ці скарби у свої руки щодня. Ми, бібліотекарі, завжди раді зустрічі з вами!

Немає коментарів:

Дописати коментар