середу, 1 червня 2022 р.

#Міжнародний #день #захисту #дітей


Ось ми і дочекались літа. 1 червня – Міжнародний день захисту дітей. Нині в Україні це свято набуває особливої актуальності, адже діти – це цвіт Землі, майбутнє нашої країни і кожного з нас, найдорожчий наш скарб, безмежна радість і щастя. Ми маємо захистити дітей від життєвих незгод, страждань, хвороб і війни.

Сьогодні - свято для дітей. У Черкаська центральна міська бібліотека для дітей весело і радісно пройшов ЧілдренФест «Дитинства яскрава мить». З великим задоволенням ми привітали діток та вручили подарунки. До нас завітали: Начальник управління культури Департаменту освіти та гуманітарної політики Шепецька Валентина Петрівна, заступники начальника управління культури Шатайло Олена Володимирівна та Стромило Олена Олексіївна, директор Черкаської міської централізованої бібліотечної системи Шор Олена Львівна.

З вступним словом до присутніх звернулася Олена Шор, яка наголосила, що: «Діти – це наше майбутнє, наш сенс життя і наше щастя. Нехай вони про війни і ворожнечі дізнаються лише з книг і ніколи не побачать ці біди наяву. Нехай дітям завжди світить сонце яскраво, життя дарує приємні подарунки, а вночі на чистому небі для них сяятимуть мільйони красивих зірок.»

Яскраві емоції, веселий сміх подарували малечі актори Черкаського академічного театру ляльок, адже казка «Золоте курча» саме про родинну любов, турботу і перемогу добра над злом.
На завершення діти отримали смаколики від нашого постійного благодійника - приватного підприємця Гладкого Анатолія Георгійовича.
Особливо приємно, що вдалося порадувати не лише діток мікрорайону, а й дітей з тимчасово переміщених родин, дітей позбавлених батьківського піклування, якими опікується Черкаський обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей «Теплий дім».

Висловлюємо щиру подяку Дирекції Черкаського академічного театру ляльок, особливо головному адміністратору Босецькій Альоні Володимирівні та ТОВ «Гладкий А. Г.» за благодійну допомогу та підтримку тих, хто її особливо потребує!





Немає коментарів:

Дописати коментар