середу, 12 травня 2021 р.

#БІБЛІОТЕКА #ТВОРЧІСТЬ #МАЙСТЕР #КЛАС

  

Черкаська центральна міська бібліотека для дітей представляє майстер – клас "Панно на стіну своїми руками", проведений з учнями ЗОШ№ 4, 4-а класу.
Існують різні способи прикраси інтер'єру: картини на стінах, фоторамки, різні фігурки і вироби, вази і багато іншого. А існує особливий спосіб декору - панно.
Техніка панно - спосіб прикрасити приміщення, використовуючи підручні і доступні матеріали. Це сучасний і оригінальний спосіб оновити житловий інтер'єр, такі предмети декору можуть розміщуватися не тільки на стінах.

Панно може бути різного розміру і виду. Якщо використовуються фотографії та картинки, то виходить плоский колаж. Також можна використовувати об'ємні предмети (наприклад, каміння, цвяхи і нитки), тоді виходить габаритне прикраса. Такий варіант панно краще використовувати в просторих приміщеннях.



Найпростіший варіант роботи - взяти за основу одну тарілку, розфарбувати її в потрібний колір і приклеїти різні елементи для створення потрібного образу (або обійтися без них). Характерні деталі вирізаються з картону, кольорового паперу, або виліплюються з пластиліну, та інших матеріалів.


Немає коментарів:

Дописати коментар