понеділок, 7 жовтня 2024 р.

#Арт_терапевтичний_проєкт_для_дітей_Простір_впорядкованих_емоцій

Наша сила в єдності!

У Центральна міська бібліотека для дітей імені М.Слабошпицького спільно з ДНЗ спеціального типу №29 «Ластівка» (ДНЗ 29 "Ластівка") для користувачів бібліотеки третій рік поспіль діє спільний проєкт "Простір впорядкованих емоцій".


Арттерапія або «лікування мистецтвом» - популярний засіб психотерапії, це універсальний спосіб, який практично підходить всім, допомагає засобами мистецтва підтримати психологічно дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах.


6 жовтня для дітей відбулися арттерапії, з використанням природних матеріалів, зокрема, використовували каштани. За допомогою їх, робили шумовий оркестр, масаж рук та пальців, а також малювали та розповідали історії про пригоди Каштанчика. На завершення заняття, наші каштани перетворилися на сонячних зайчиків у психогімнастиці "Сонячний зайчик".

Пані Віта (Vita Buzko) провела заняття у формі гри, створила доброзичливу атмосферу, підібрала незвичайний матеріал для роботи - і цікаве проведення часу гарантовано.
Пізнавально, весело та інтерактивно пройшло наше заняття. Дякуємо діткам та особливо батькам, що долучилися до наших зустрічей.


м.Черкаси,
бул. Шевченка,390
Центральна міська бібліотека для дітей імені Михайла Слабошпицького
!!! Запрошуємо долучатися до Viber спільноти
Арттерапевтичний проєкт бібліотеки

Немає коментарів:

Дописати коментар