неділю, 16 березня 2014 р.

Битва за Дніпро

10.03-14.03 в центральній міській бібліотеці для дітей відбулася вахта пам’яті «Тільки пам’ять не сивіє», присвячена 70-річчю визволення Черкащини від німецько-фашистських загарбників.
В рамках вахти пам’яті в читальному залі відбувся перегляд художнього фільму «Якщо ворог не здається» про Корсунь-Шевченківську битву для всіх відвідувачів.
12.03 в ЗОШ №15 з учнями 5-В класи (класний керівник Дудка К.В.) проведена година памяті «Тих боїв не меркне слава» (бібліотекарем абонементу Петій Т.В.).
13.03 в ЗОШ №15 бібліотекарем Петій Т.В. з учнями 10-Б класу (класний керівник Запісочна Т.В.) проведено історичний часопис «Сторінка безсмертного подвигу».

14.03 в читальному залі бібліотеки з учнями 6-тих класів ЗОШ №5 проведено свічу-пам’яті «Степом, степом йшли на бій солдати». Про окупацію Черкащини, бої за плацдарми, про визволення Черкас, Корсунь-Шевченківську битву та бої за Умань дізналися учні. Під час заходів демонструвалися відео презентації «Битва за Дніпро» та «Корсунь-Шевченківська битва», а також огляд літератури «І пам'ять про цей день нам книги залишили».






Немає коментарів:

Дописати коментар