пʼятницю, 20 січня 2023 р.

#Акція_Подаруй_бібліотеці_книгу

У Черкаська центральна міська бібліотека для дітей триває акція «ПОДАРУЙ БІБЛІОТЕЦІ КНИГУ».

Дарування книг бібліотекам — це давня форма доброчинності та надійне джерело поповнення бібліотечного фонду, це безкорисна щедрість та добра воля дарувальника. Приємно,що і сьогодні збереглася ця добра традиція. А факт надходження подарунків до бібліотеки – це показник визнання її значущості у житті громади.
Бібліотека отримала у подарунок з міста Нова Одеса ще 2 книжечки юної письменниці Ксенії Казки ( Ксенія Антоніаді ) "Чарівний світ моєї уяви" з автографом авторки , які надіслала її мама, Антоніаді Олена Георгіївна (викладач грецької мови, член ГО "Миколаївська обласна організація греків "Нова еллада").
Це перша збірка Ксенії, яка вийшла у видавництві Яслав.
Назва книги спонукає читача поринути у казковий світ пригод та мандрів, пізнати багатий духовний світ нашої Батьківщини та насолодитися дійсно невигаданими реальними історіями з життя.
«Казки нашого лісу» познайомлять читача з Лісовичком і його друзями. «Казки старої лампи» оповідають про пригоди маленької Ксенії, принца Назарія та принцеси Лідії, Феї Дзеркального озера, мурахо-воїнів, Велетня Смарагдових Скель, Річкового Духа та інших в Чарівному Королівстві.
Ксенія Казка, такий її псевдонім, є переможецею багатьох районних та обласних олімпіад, Міжнародних конкурсів, обласних та Всеукраїнських творчих конкурсів для обдарованої молоді, виставок та Інтернет конкурсів.
Твори адресовані дітям і дорослим, які цінять сучасну творчість.
Колектив бібліотеки висловлює щиру вдячність пані Олені за активну участь у акції та особистий внесок у комплектування фонду бібліотеки.

Немає коментарів:

Дописати коментар