понеділок, 16 січня 2023 р.

#Акція_Подаруй_бібліотеці_книгу

Вже не перший рік у Черкаська центральна міська бібліотека для дітей проходить акція «ПОДАРУЙ БІБЛІОТЕЦІ КНИГУ». Вчасно прочитана книга – величезна удача. Вона може змінити життя, бути кращим другом і наставником. У чудовій книзі можна знайти доречну пораду та однодумців, з книгою можна затишно провести вечір.

Дарування книг до бібліотеки – це порух душі, безкорисна щедрість і добра воля дарувальника. А факт надходження подарунків до бібліотеки – це показник визнання її значущості у житті громади.
Черкаська центральна міська бібліотека для дітей отримала у подарунок 2 книжечки «Дівчина зі смартфоном» юної письменниці Ксенії Казки (Антоніаді Ксенія) з м. Нова Одеса, які надіслала її мама, Антоніаді Олена Георгіївна (викладач грецької мови, член ГО "Миколаївська обласна організація греків "Нова еллада").
Навчається Ксенія у Новоодеському ліцеї №1, є учасником літературного об’єднання "Пошук". Брала участь у всеукраїнських та обласних літературних конкурсах для творчої обдарованої молоді. Друзі звуть її Ксенія Казка.
У своїй книзі «Дівчина зі смартфоном» авторка змалювала світ, у якому є місце доброті, веселощам, друзям, любові до матері, природі рідного краю, ставлення до тварин, закоханість у книгу. Окремий вірш громадянського змісту торкається теми голодомору.
Девізом книги стали слова: "Завжди вір і все буде добре!"
Твори Ксенії адресовані дітям і дорослим, які цінують сучасну творчість.
Колектив бібліотеки висловлює щиру вдячність пані Олені за активну участь у акції та особистий внесок у комплектування фонду бібліотеки.

Немає коментарів:

Дописати коментар