понеділок, 29 квітня 2024 р.

#ЕКСКУРСІЯ_ДО_БІБЛІОТЕКИ

Безмежна сила книги. Без неї людина сліпа, адже з дитячих літ книжка допомагає зрозуміти світ, що нас оточує, вона розповідає нам про історію рідного краю, звичаї, традиції… Книга – мудрий друг і порадник. В ній зібрана мудрість усього людства, яка передавалася із покоління в покоління і дійшла до наших днів.

Екскурсія до бібліотеки – нові враження і нові друзі! Вражень у маленьких читайликів, які вперше завітали до нашої бібліотеки, і справді вистачає. Яскравий книжковий світ здатен не лише навчити, а й здивувати, надихати на нові пригоди, на здійснення мрій.
Бібліотекарі читального залу Черкаська центральна міська бібліотека для дітей 29 квітня провели для панянок 1 класу Дев'ята Гімназія екскурсію з елементами бібліотечного уроку «Мандрівка книжковою країною».

Працівники бібліотеки розповіли про історію виникнення книги та бібліотек, про правила користування бібліотекою та книгою, підготували конкурси та веселі ігри.
Розмаїття цікавих, яскравих книг та журналів подарували дітям купу нових вражень та допомогли потрапити до чарівного світу принцес, фантастичних пригод та мандрів.



Немає коментарів:

Дописати коментар