вівторок, 3 листопада 2020 р.

Черкаська центральна міська бібліотека для дітей представляє рубрику «Книжки,що надихають»






Давайте разом відкривати дитині цікавий світ книжок!
Книга-таємниця: КАЗКИ БАБИ ГАВРИШИХИ Олег Гавриш
Ні, це зовсім не книга… Це захопливий світ української міфології, що ховається під палітуркою! Оповідки, що їх розповідає баба Гавришиха – далеко не солоденькі казочки. Це вигадані-не-вигадані історії, що відбувалися колись у одному українському селі. І хоч ті розповіді інколи навіть слухати страшно, та все одно від них неможливо відірватися, бо ж як би там не було, а добро завжди перемагає!
________________________________________
Книга мотивації: ESPRESSIVO Тетяна Корнієнко
Всім, хто вагається і сумнівається у власних силах та здібностях, присвячено цю історію! У маленької Дари є величезна, як світ, мрія. Її шлях до мрії через лабіринти нездоланних життєвих перепон надихає та змушує зрозуміти: шлях до мрії тернистий, але його осяюють зірки дружби та любові.
________________________________________
Книга з гумором: КОМП І КОМПАНІЯ Анна Коршунова
Це історія дванадцятирічного Владика – відмінника, розумника… і хлопчика з міста, що дружить лише зі своїм гаджетом. Так ведеться аж поки він не потрапляє на літо до села. На думку хлопця – то справжня каторга, заслання без інтернету та комп’ютера. Але, як виявилось, не все так однозначно! Тут у Владика знайшлося безліч занять – від порятунку поросят до футболу босоніж… Це історія, що надихне підлітків до живого спілкування та підкаже їм як знайти себе у цьому зеленому, сонячному, галасливому світі, повному пригод і несподіванок. Для цього інколи варто лише натиснути кнопку «Вимкнути комп’ютер»…
________________________________________
Книга бешкету: БАГАТО ВЕСЕЛИХ ІСТОРІЙ Віталій Кириченко
Фантастична історія одного малого бешкетника, який ні на мить не дає занудьгувати ні мамі, ні татові, ні бабусі, ні дідусеві, ні сусідам, ні друзям, ні вихователькам дитсадка, ні випадковим перехожим… 69 одночасно і надзвичайно веселих, і повчальних оповідань. Автор книги – український письменник Віталій Кириченко, якось зізнався, що книга заснована на реальних історіях!

Немає коментарів:

Дописати коментар