четвер, 11 січня 2024 р.

#Ювілей_Черкаської_області

10 січня у Черкаська центральна міська бібліотека для дітей відбувся літературно-мистецький вернісаж «Черкащина – духовне серце України» у рамках "Тижня літературної антології Черкащини" до 70-річного ювілею заснування Черкаської області.

На свято були запрошені черкаська дитяча письменниця, поетеса, казкарка, мрійниця та друг нашої бібліотеки Анна Григорович, юні таланти Черкаської дитячої музичної школи №3, волонтери, діти ВПО, користувачі бібліотеки.
З вітальним словом до присутніх звернулася заступник директора Черкаської міської ЦБС по роботі з дітьми, завідувачка Черкаська центральна міська бібліотека для дітей Слодзік Світлана Борисівна та представила гостям авторку та музикантів.
Анна Григорович — сучасна українська письменниця, авторка фентезі для молодших підлітків, неодноразова лауреатка літературних премій. Глибокий сенс і поетичність поєднуються в її казкових повістях з дотепним гумором і захопливим пригодницьким сюжетом.
Анна відома як авторка казкових повістей «Зелений трамвай», «Незвичайна експедиція в зачакловане королівство», «Чарівні пригоди конячки Камелії та зоряних дітей» та «Три дні з життя Єви». У цих книгах Анна Григорович знайомить читачів із дивовижним світом Ґріандією та її незвичними жителями.
Юні музиканти представили різноманітну палітру творів у яскравому та чудовому виконанні.
Спілкування відбулося в теплій, затишній атмосфері.
Діти та дорослі отримали не лише естетичне задоволення від музики та знайомства з новими творами улюбленої письменниці, а й від спілкування за чашкою ароматного чаю.

У книгозбірні для дітей просто вирувало життя: невимушена атмосфера, та гарний настрій.
Усім учасникам вернісажу величезна подяка за радість та позитив!
Запрошуємо любителів книги та спілкування до нашої бібліотеки.

Немає коментарів:

Дописати коментар