четвер, 25 січня 2024 р.

#Арт_терапевтичний_проєкт_для_дітей__Простір_впорядкованих_емоцій

Наша сила в єдності!

24 січня у рамках арт-терапевтичного проєкту для дітей ВПО "Простір впорядкованих емоцій" у Черкаська центральна міська бібліотека для дітей відбувся День відкритих дверей «Моя бібліотека – світ моїх можливостей!».



Головною метою нашого проєкту є підтримка маленьких українців, які знайшли прихисток у Черкасах. Ми прагнемо подарувати їм тепло та позитивні емоції.
Під час зустрічі для дітей було організовано екскурсію по бібліотеці та знайомство з новою літературою. Користувачі взяли активну участь у мистецькій годині «Фарби та пензлі художника творять дива!», у танцювальному флешмобі та майстер – класі «Віночок з долоньок».


На початку заходу дітей привітала заступник директора по роботі з дітьми ЧМЦБС, завідувачка Черкаської центральної міської бібліотеки для дітей Світлана Слодзік.



Наші читайлики отримали позитивні емоції та чудові подарунки, які надав черкащанин Михайло Швець, який понад 14 років проживає у Польщі, у місті Домброва – Гурніча. Пан Михайло разом з друзями, своїми дітьми та польськими школярами зібрав та передав подарунки з Польщі для наших читачів.


Щиро дякуємо за небайдужість, допомогу та підтримку українських дітей.
Чужих дітей не буває...
Продовжуємо дарувати дітям позитивні емоції, проявляти творчі здібності, знаходити нових друзів, а також - весело та цікаво проводити свій час у бібліотеці!
Чекаємо на нові зустрічі!


Немає коментарів:

Дописати коментар