середу, 24 травня 2023 р.

#Арт_терапевтичний_проєкт_для_дітей__Простір_впорядкованих_емоцій

Наша сила в єдності!

Арт-терапевтичний проєкт Черкаська центральна міська бібліотека для дітей спільно з ДНЗ 29 "Ластівка" для дітей ВПО "Простір впорядкованих емоцій".
Мабуть, кожна мама знає як часом важко організувати якісне дозвілля для дитини. І немає різниці чи це непосидюча двох-трьохрічна чомучка чи невгамовний школярик.
Прекрасною альтернативою для урізноманітнення читання, а також розширення інтересів та світогляду дитини стануть дитячі журнали . В Україні для маленьких читачів існує багато різноманітних періодичних видань на будь-який вік та смак. Cьогодні у Черкаській центральній міській бібліотеці для дітей у рамках арт-терапевтичного проєкту зустрілися наші любі користувачі на огляд з дитячою періодикою «Прес-веселка».

Бібліотекар запропонувала помандрувати сторінками і рубриками дитячих популярних журналів таких як, «Пізнайко», «Колобочок», «Яблунька», «Стежинка», «Колосок», «Паросток» та інш. Діти залюбки слухали цікаву інформацію про тварин, про дружбу, про рослин, про динозаврів відповідали на запитання вікторини та всі разом відгадували кросворд. Запрошуємо всі юних читайликів до нашої книгозбірні понурити в цікавий світ дитячої преси.
Немає нічого неможливого, якщо ти сильно віриш і бажаєш! А ми бажаємо всім миру та Перемоги!
!!! Запрошуємо долучатися до Viber спільноти
Арт-терапевтичний проєкт бібліотеки
Акаунти бібліотеки в соцмережах

Немає коментарів:

Дописати коментар