вівторок, 30 травня 2023 р.

#Співпраця_бібліотеки

30 травня у Черкаська центральна міська бібліотека для дітей відбулася зустріч заступника директора по роботі з дітьми Черкаської міської ЦБС Світлани Слодзік та завідуючих міських бібліотек - філій для дітей із керівником БО «БФ Соціального захисту, надії і добра» Лариса Малкова.

Пані Лариса розповіла про історію створення фонду, напрямки роботи, про співпрацю з іншими фондами, про волонтерську діяльність, поділилася планами на майбутнє. Колеги-бібліотекарки розповіли про роботу з дітьми ВПО та домовилися про подальшу співпрацю з благодійними фондами.
БО «БФ Соціального захисту, надії і добра» та Міжнародний благодійний фонд «Небайдужі» ( керівник Maya Kulyk) подарували бібліотекам до Дня захисту дітей настільні ігри, пазли, розмальовки.
Настільні ігри та пазли – це чудова альтернатива комп'ютерним «броділкам». Це можливість провести дозвілля весело та з користю разом із друзями у бібліотеці. У грі формуються та відточуються різноманітні навички та вміння.

У Черкаська центральна міська бібліотека для дітей діє ігрова зона "Завітай та пограй", у якій читачі можуть цікаво й корисно проводити свій вільний час.
Діти й підлітки можуть відпочити та поспілкуватися з друзями в оригінальний спосіб – тренуючи пам’ять, тестуючи свої акторські здібності, розвивати логіку, пізнати географію, літературу, національну історію, розвинути власні творчі здібності. Лото, пазли - будуть цікаві для дітей будь-якого віку. Є тут і книжки-розмальовки, олівці, журнали з поробками.
Висловлюємо велику вдячність фондам за плідну співпрацю, допомогу та підтримку!

Немає коментарів:

Дописати коментар