четвер, 21 березня 2024 р.

#Всеукраїнський_тиждень_дитячої_та_юнацької_книги

Щороку чарівна весна, у березні, приносить до бібліотек для дітей традиційне і довгоочікуване свято – Всеукраїнський тиждень дитячої та юнацької книги. Це найбільше книжкове свято року!



Щодня упродовж Тижня працівники бібліотек влаштовують безліч книжкових подій: презентацій, книжкових виставок, творчих зустрічей, майстер-класів, інтерактивних читань. З далекого дитинства ми пам’ятаємо, що книга – це джерело знань. Протягом весняних канікул на дітей чекають дивовижні мандрівки неосяжним всесвітом цікавих книг.


Завітавши до бібліотеки діти зможуть опинитися в країні Казок, побувати у різних куточках нашої планети.
Відкриття тижня дитячої книги «Диво мандрівка до країни Читалії» у Черкаська центральна міська бібліотека для дітей розпочалось з музичного вітання від Lidia Voytsyah, виступу вихованців Черкаської ДМШ 3 та Черка́ської дитя́чої шко́ли мисте́цтв.


Юні артисти зачарували глядачів своїми виступами: виконували народні та сучасні музичні твори, декламували вірші та байки, показали театралізовану виставу за твором В. Симоненка «Цар Плаксій та Лоскотон».

Під час заходу діти згадували свої улюблені книги, розповідали про своїх улюблених літературних героїв, згадували чудові вислови та цитати про книгу, читали вірші. Дітей зі святом привітала завідувачка бібліотекою, заступник директора ЦБС по роботі з дітьми Світлана Слодзік, яка після закінчення свята, вручила нашим любим читайликам смаколики від голови Благодійного фонду «Небайдужі» Maya Kulyk.


Діти отримали масу задоволення і позитивних емоцій. В залі панувала приязна, весела і радісна атмосфера.

Немає коментарів:

Дописати коментар