четвер, 20 січня 2022 р.

У Черкаська центральна міська бібліотека для дітей бібліотекарі абонементу1-4 класів для своїх користувачів оформили тематичну поличку: «Україна в нас єдина, бережи її дитино»


 В історії становлення незалежності і соборності України особливе місце займає день 22 січня 1919 року, коли Директорія Української Народної Республіки проголосила Злуку всіх українських земель в єдину Українську державу. Саме цей день воз′єднання Західноукраїнської Народної Республіки з Українською Народною Республікою прийнято відзначати як свято – День Соборності України.



У Черкаська центральна міська бібліотека для дітей бібліотекарі абонементу1-4 класів для своїх користувачів оформили тематичну поличку: «Україна в нас єдина, бережи її дитино» на якій зібрана література, що розповідає про стародавню землю України, про її прекрасну і самобутню природу. Наші маленькі користувачі познайомилися з історією походження назв українських міст, разом зі своїми батьками прийняли участь у вікторині: «Україна-ти для мене диво» та читали вірші про нашу рідну країну у поетичному віночку « Всім серцем любіть Україну свою».

Немає коментарів:

Дописати коментар