вівторок, 13 квітня 2021 р.

 

Черкаська центральна міська бібліотека для дітей спільно з зразковим художнім колективом «Вернісаж», дитячо-юнацького клубу «Юність», позашкільного навчального закладу «Багатопрофільний молодіжний центр» Черкаської міської ради запрошує 19 квітня о 16 год. на відкриття виставки дитячих творчих робіт «Світ очима дітей».

Всі, хто хоч раз у житті бачив, як малюють маленькі діти, помічали, що дитина поринає у процес творчості цілком, не помічає нічого навколо. Перед маленьким художником є чистий аркуш, пензлі та фарби, а всередині його дитячої голівки вже сформовано своє бачення світу, свої радощі і прикрощі, перемоги і поразки. Психологи вже давно відзначили, що діти малюють те, що у них на душі. Для дитини не існує таких понять, як стиль малюнка, краса і композиція. Маленька людина малює те, що у нього на душі, свої емоції і переживання. Малюнок допомагає зрозуміти дитину та її почуття навіть без слів, а ще формує свідоме, творче ставлення до праці, потребу у прекрасному, як в життєвій необхідності, відчуття краси та естетичного задоволення.
Ласкаво просимо переглянути дитячі роботи за адресою: бульвар Шевченка 390, Черкаська центральна міська бібліотека для дітей.

Немає коментарів:

Дописати коментар