вівторок, 11 березня 2014 р.

Свято 8 березня

Мама, матуся, матінка.... Усе найрідніше, найдорожче, наймиліше увібрало в себе це дивовижне сонячне слово. Уся гордість світу - від матерів. Без сонця не квітнуть квіти, без матері немає ані поета, ані героя. Мати - берегиня домашнього вогнища,її називають святою - вона  найкраща в світі.
      Тепле, родинне свято вдячності "Мамо ти мій оберіг від усіх незгод людських" зібрало дітей гімназії №9 (2- В, 2-Д) 5 березня в Центральній міській бібліотеці для дітей напередодні Міжнародного жіночого дня 8 Березня. Діти запросили на свято своїх мам та бабусь, підготували для них концертну програму.
      Дійство розпочалось молитвою - діти , запаливши свічки, попросили в Матері Божої здоров'я,щастя - долі для своїх дорогих мам та люблячих бабусь. А далі лунали найтепліші слова вітань з вуст дітей : вірші, легенди,колискові, пісні, жарти та театралізовані мініатюри. Батьки з дітьми змагались в веселих конкурсах "Чи знаю я тебе?", "Економна сім'я ",  а наприкінці заходу  хлопчики красиво і галантно привітали дівчаток зі святом.









Немає коментарів:

Дописати коментар