понеділок, 11 листопада 2013 р.

«Ми всі різні, але рівні»

«Ми всі різні, але рівні»
Під таким девізом 08.11.13р. було проведено день толерантності в черкаській центральній дитячій міській бібліотеці. В рамках якого бібліотекарі Білозор Л.В. та Петій Т.В. провели годину спілкування «Такі ми різні в цьому світі» (ЗОШ №4 6-9 класи, ЗОШ №5 8-Б клас, ЗОШ №15 7-А клас).
Акція єднання «Візьмемося за руки»
Фотоколаж «Будьмо толерантними завжди!», спільно з німецькою громадою «Відерштраль»
Бібліоакція «Дерево толерантності» - Діти разом з членами німецької громади «Відерштраль» «виростили» дерево толерантності, на листочках якого написали як розуміють принцип толерантності. Наприклад:
«Я маю багато толерантних друзів і сам наближений до цього», - Дудка В. 4 школа  9-М.
«Людина, яка є душою компанії, уміє слухати і володіти собою, стримана, доброзичлива», - Яблунько О. 4 школа 9-М.
«Любов до свого ближнього, до його віри, поглядів, звмчаїв, традицій, мови, національності» - Панкратьєва О.М. керівник німецької громади «Відерштраль».

До програми дня Толерантності була включена цікава гра. Восьмикласники намалювали свою руку на підписаних аркушах, потім обмінялися ними і коже написав 5 рис, які толерантно характеризують того чи іншого однокласника. Після цього Білозор Л.В. зачитувала ці характеристики, а учні повинні буди вгадати про кого йде мова. По завершенні учням було запропоновано книги про толерантність, дружбу, взаємовідносини в колективі, які можна прочитати і обговорити в бібліотеці.








Немає коментарів:

Дописати коментар